NFS besøker Ban Dung Crown Prince Hospital i Thailand

Hei.

Den 24 august hadde jeg møte med Direktøren for Ban Dung Crown Prince Hospital og Direktøren for Buddhavajava Institute Udonthani Mr Kittipat Sinjakwasuh for å bese hospitalet.
Dette sykehuset har ansvaret for 125.000 pasienter i dette området. Som noen av bildene viser er det ganske fullt. Folk ligger på gulv og i korridorer. Mye av utstyret deres trenger oppgradering.
Vårt bidrag med containeren som vil bli sendt nedover medio september 2017 vil være ett velkomment bidrag. Det vil fremover nå bli mange møter ang organiseringen ved ankomst som nå nærmer det seg.
Containeren er snart full og vil ta ca 6-8 uker til den kommer til Thailand.
Sykehuset ble for 40 år siden grunnlagt av kronprinsen som nå har blitt Konge av Thailand så dette vil få stor oppmerksomhet ved ankommst.
NFS vil bli godt kjent da dette også vil bli TV dekket og med ankomst av de store herrer så vi går en spennende tid i møte. Er det noe dere lurer på så gi beskjed til meg

MVH
Johnny Borrebæk

Bildene er:
Sykehusets inngangsparti
Omvisning på sykehuset med utdeling av NFS-vimpel
Vi ser på utstyr de har fått tidligere
De lærer å lage egne proteser
Pasienter ligger trangt

        

Her er bilder fra containeren som står i Oslo nå, den er straks helt full og blir sent i midten av september til Thailand. Dette er bare ett lite utvalg av alt som skal sendes.


Lagt inn av Helene.